Enkle tova tøfler

Enkle tova tøfler

Vi er jo som tidligere nevnt, inne i en tove-boble for tiden☺️. Det er noe med det å se hvordan et plagg forandrer seg under toving, og blir noe helt annet. Og er dere nokså nye på toving, som oss, så gir jo dette en slags mestringsfølelse!

Jeg har aldri strikket tøfler/sokker før. Jeg har alltid tenkt at det er så komplisert, spesielt med tanke på hælen?. Så jeg fant tilfeldigvis en oppskrift på noen lekre tova-tøfler uten hælstrikk, som jeg ville prøve ut?.

tova-tofler-strikkefruene-fritidsgarn

De er ikke bare enkle, men også superlekre synes jeg☺️.De passer perfekt på foten og er varme og gode å traske rundt i. Her har jeg brukt Fritidsgarn fra Sandnesgarn og tovet på dagligvask 60 grader sammen med et lite håndkle?.

tova-tofler-strikkefruene
Gratis Oppskriften finner dere her!

Med litt anti-skli på er jeg klar til å løpe rundt i heimen med de nye tøflene mine! ☺️


Lagde et par i grått også som julegave til en venninne☺️.

tova-tofler-strikkefruene-2

Ønsker dere en riktig God jul❤️

Strikket av Henriette

Del gjerne :)