Mammas uferdige genser <3

Mammas uferdige genser <3

Bestemor strikker, tante strikker, søster strikker, jeg strikker og Mamma strikket. Tre generasjoner strikket og skravlet side om side.
– Det finnes terapi i hver en maske.

NRK hadde i 2014 satt av ett døgn dedikert til strikk. Om det var den nasjonale strikkedagen kanskje. Da inviterte Mamma hjem til seg, meg og søster, vi strikket og så på strikke-TV hele natten. Hun var selvfølgelig skuffet når hun så at NRK ikke gjorde det samme høsten 2015. Strikk var en av unnskyldningene for å samle jentene sine :). Nå fikk ikke Mamma bli mer enn 51 år gammel, brått revet bort sent i september av ukjent hjertefeil. Det føles ganske urettferdig.. Hun vant over kreften for 3 år siden og var lenge syk og sliten. Hun hadde begynt å nyte livet igjen med min fantastiske bonus far og familien sin som hun var så glad i. Vi følte vi fikk en ny sjans og sykdom gjorde oss sterkere som en familie, noe jeg setter pris på i dag.

Mamma startet en haug med strikkeprosjekter, oppstart-syken. Noen mangler bare en hals mens andre bare har noen cm på pinne. Jeg og Silje, min søster, ville gjerne fullføre noen av disse prosjektene. Vi fant nylig frem prosjektene og har beynt å strikke. Det kjennes veldig godt å strikke på noe hun har strikket på før. Strikking fungerer jo også som terapi, meditasjon, beroligende og mye mer!

SETESDAL genser

Jeg har kommet litt over halve på bolen. Det er morsomt mønster å strikke, men herregud så mye flinkere a mor var på mønster enn det jeg er. Satser på at damping kommer til min fordel ?.

setesdal

Oppdaterer underveis ?

– Strikket av Strikkefruen Tine

Del gjerne :)