Pusete Mariusgenser 

Pusete Mariusgenser 

Som Tine har nevnt i en tideligere bloggpost (her), har hun strikket marius på pinne 6. Jeg har også strikket en, men på pinne 5 (Kan legge ut oppskrift etterhvert om det er ønskelig).

marius-genser-med-store-pinner-strikkefruene
Jeg valgte å bruke Iris garn fra sandnes. Et veldig pusete garn, på godt og vondt?. Det er utrolig mykt og klør ikke, men det røyter verre en naboens katt, om du skjønner hva jeg mener?. Men et tips er da å rulle genseren inn i et vått håndkle, knip godt rundt “pølsa”, og la den ligge natten over. Rull den så ut, og la den tørke på et nytt, tørt håndkle. Om den fortsatt røyter, kan du prøve å legge den i fryseren noen timer⛄️. Mange forskjellige kjærringråd på strikkeplagg. Hva er dine? Har du noen gode tips til røytende strikkaplagg? Legg gjerne igjen tips under her<3

Henriette

Del gjerne :)