Når vi er tre strikkedamer på tur..

Når vi er tre strikkedamer på tur..

Denne helgen reiste vi på hyttetur med familien. Det gjør vi en gang i året og det er veldig koselig. Denne gangen var vi forsovet bare tre som strikket, da bestemor er å reiser i Asia, men jaggu hadde vi pakket med prosjekter og ferdige gensere for en hel gjeng! Meg, søster og tante.

Sånn før man reiser så lurer jeg alltid på hva jeg skal ha med av klær. Når det hyttetur man skal på så er strikka-klær hvert fall obligatorisk… men hva skal jeg velge med meg?! Jeg endte opp med å ta med 5 strikkeplagg og 2 prosjekter! Tilfelle…. Heldigvis, når jeg kom frem på hytta så jeg at de andre hadde tenkt akkurat likedan, puh!

strikka-gensere-vinter-strikkefruene

 

En samling av noe av det vi hadde med av hjemmestrikk 😀

far-strikker-strikkefruene

Bonusfar hjelper søster med sin genser ^^. Skal sies at han strikket sin egen lakserosa genser da han var russ!

strikke-genser-strikkefruene
Marygenser på pinne :). Man får virkelig kjørt seg på vrangstrikk med denne oppskriften.

Mamma: du var sterkt savnet på denne tradisjonsturen med strikk og snøkos. Kanskje har du fulgt med på oss <3 <3 <3

-Strikkefruen Tine

Del gjerne :)