Baksiden og sannheten bak det perfekte strikkeprosjektet!

Baksiden og sannheten bak det perfekte strikkeprosjektet!

Jeg er flink til å vise de ferdige strikkeprosjektene jeg får til bra. Danderer de pent for å ta fine bilder av noe jeg stolt har laget selv! Som mange andre aspekter av livet så har jeg en tendens til å vise meg fra mitt beste på de sosiale mediene. Det er i å for seg ikke noe galt i det, men totalt sett så skaper det jo ett feil bilde av virkeligheten. Alt man ser på de sosiale mediene nå om dagen er de perfekte siden av oss. Men alle følger ikke den trenden og det inspirerer meg! Alt er ikke alltid så flott å glamorøst. For noen kan alt det “perfekte” rundt oss skape forventninger til en som ikke er mulig å leve opp til.

Jeg har ikke livet mitt på stell til enhver tid, faktisk så går jeg gjennom en tøff periode i livet nå, Mamma døde brått av uventet hjertefeil bare 51 år gammel for bare noen mnd siden. Jeg er deprimert og har angst. Angst for at flere rundt meg skal dø, angst for å ikke være bra nok – for å nevne noe. Men det gjør meg vel ikke til noe dårlig menneske? Nå er jeg heldig som har flotte, sterke mennesker i livet mitt, bare så der er sagt ????.

La meg skifte litt tone her ???? .

Jeg er sikkert ikke alene om dette, men jeg har så mange ideer og drømmer om strikkeprosjekter og heklerier. Vel… nå er det jo sånn at jeg ikke har en strikkemaskin og heller ikke strekker alltid tiden til etter jobb. Men allikevel får jeg det for meg at JEG kan starte med alt jeg ønsker å lage og fullføre det like fort som ideen kommer.

Jeg sitter på jobb her en dag, surfer litt på instagram de siste ti min før bussen min til Hønefoss skal gå. Så ramler jeg over en helt nydelig genser! Som følge av det så finner jeg oppskriften, kjøper den, deretter så går jeg inn på min faste gode nettbutikk. Der handler jeg garnet til. Samtidig ligger kofta jeg strikker på i veska mi, halvstrikket. Hjemme har jeg en annen genser jeg begynte på for en uke siden, bolen på den er bare kommet 13 cm.

På 10 minutter har jeg klart å få det for meg at jeg trenger enda ett prosjekt ???? . I noen sekunder så tror jeg at jeg er en super-strikker ???? . På bilde under er mine pågående prosjekter, her har jeg ikke tatt med UFO’ene jeg også har liggende, heller ikke alle de ubrukte nøstene som skal bli prosjekter. (Beklager for pus her, han er nemlig linselus og sniker seg med der han kan)

uferdig-strikkeprosjekter-strikkefruene

 

Men dette er ikke så ille og absolutt ikke feil. Poenget mitt er bare at ikke alt er “perfekte” prosjekter, jeg får ikke til alt. Noen prosjekter dør, noen hadde jeg kanskje egentlig ikke råd til – som også kan skje på andre områder ellers i livet, jeg surrer rundt og får ikke til alt. Jeg vil bare vise dere andre sider enn kun de prosjektene jeg blir ferdig og fornøyd med. Livet er ikke bare perfekte prosjekter, og det er helt OK! Dette er min lille måte å bidra med å senke forventninge som mange kanskje kjenner på.

Klem fra Strikkefruen Tine – det er terapi i hver en maske.

Del gjerne :)