Vinterfjong – Genser oppskrift

Vinterfjong – Genser oppskrift

Hei alle fjonge strikkemennesker:)

 

Det er en stund siden vi har skrevet noen innlegg her på bloggen, beklager for det. Det går litt i ett med skole og jobb for tiden, og man må faktisk prioritere vekk strikkinga i ny og ne. Eller må man det? Altså er bra karakterer sååå viktig? Jeg tenker at en fin strikka-genser eller en cardigan er like så viktig altså. Men nå har det vært litt slik at jeg har prioritert feil da, og ikke strikka så mye i en periode. Men nå skal jeg skjerpe meg. LOVER! :D.

 

 

Jeg lagde denne oppskriften sammen med mammaen min for snart 2 år siden. Vi falt pladask for en nydelig kjøpegenser fra shopbop. Men vi fant ikke noen oppskrift på en genser som ligna Vi satte oss ned å skreiv og tegna mønster til denne på litt under en uke. Vi fikk så vidt i oss mat. Helt sant. Eller nesten sant da. Vi brukte da et rimeligere garn når vi testa ut, i tilfelle det skulle gå gæli`. Vi har i denne oppskriften brukt Cortina. Men det er fult mulig å bruke andre typer garn.

 

 

 

Vi har ikke lagt ut oppskrifter for salg her på denne bloggen før, men en gang må vel være den første? 🙂 Jeg tenker at når en oppskrift tar litt tid, så har man jo gjerne lyst på noe for strevet. Til smør på brødskiva liksom. Neida, nå skal jeg slutte å spøke så mye.

Oppskriften selges for 30,-.

For å kjøpe den må du bruke Vips. Du sender 30 kr til telefonnummer: 95550877 med mailadressen din som tekst. Du vil da få oppskriften på mail i løpet av kort tid. Eller ta kontakt med meg på Facebook-siden vår strikkefruene, eller send en mail her.

Lykke til <3

 

Del gjerne :)